H&H bij jou thuis!

Homme@Home, oftewel, jouw vertrouwde kledingwinkel bij je thuis! Ontvang van ons een volle tas met nieuwe outfits.
Ben jij al vaker bij ons in de winkel geweest, woon je in een straal van 10 km van de winkel en ben jij bekend met ons team? Dan gaan wij voor jou nog een stapje verder!

Wij herkennen het probleem, eigenlijk heeft je kledingkast een update nodig, maar waar haal je de tijd (en/of zin) vandaan?

Daarom komen wij vanaf nu bij je thuis. Wij kennen je stijl en zullen ons uiterste best doen om de leukste outfits voor jou samen te stellen.

Hoe werkt dit?

Vul onderstaand contactformulier in (kost je 1 minuutje, wij doen de rest) of laat ons via email of whatsapp weten dat jij een tas vol outfits wilt ontvangen.

Wij hebben op een voor jou geschikt moment telefonisch contact over jouw huidige kledingvoorkeuren en overige benodigde info zoals kledingmaten en adres.

Wij stellen de outfits zorgvuldig samen. Je mag aangeven als je voorkeur hebt voor 1 persoon uit ons team.

Wij brengen de tas bij jou thuis of op je werk (dit alles binnen een straal van 10km).

Jij past en probeert deze kleding. De items die jij fantastisch vindt hou je en het overige halen wij bij je op (of breng je langs als je in de buurt bent).

H&H bij mij thuis

  Voorkeur collega

  Wanneer mogen wij je bellen

  Ik ben op zoek naar
  Een complete aanvulling op mijn huidige garderobeEen feestelijke outfit voor een gelegenheidEen paar outfits voor vrije tijd/casualZakelijke outfits/gekleedGoede basics, ondergoed, sokken, etc.SpijkerbroekenAnders, namelijk

  Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang af en toe een leuke mailing van ons!

  Scroll naar top