H&H Thuis

Ben jij al vaker bij ons in de winkel geweest, woon je in een straal van 10 km van de winkel en ben jij bekend met ons team? Dan gaan wij voor jou nog een stapje verder! Homme@Home, oftewel, jouw vertrouwde kledingwinkel bij je thuis! Ontvang van ons een volle tas met nieuwe outfits.

Wij herkennen het probleem; eigenlijk heeft je kledingkast een update nodig, maar waar haal je de tijd (en/of zin) vandaan? Daarom komen wij bij je thuis. Wij kennen je stijl en zullen ons uiterste best doen om de leukste outfits voor jou samen te stellen.


Hoe werkt het?

Vul onderstaand contactformulier in (kost je 1 minuutje) of laat ons via e-mail of Whatsapp weten dat jij een tas vol outfits wilt ontvangen.

Wij nemen op een voor jou geschikt moment telefonisch contact op over jouw huidige kledingvoorkeuren en overige benodigde info zoals kledingmaten en adres. Daarna stellen we de outfits zorgvuldig samen en brengen wij de tas bij jou thuis of op je werk (dit alles binnen een straal van 10 km). Je mag aangeven als je voorkeur hebt voor één persoon uit ons team.

Jij past en probeert deze kleding. De items die jij fantastisch vindt, hou je en het overige halen wij bij je op (of breng je langs als je in de buurt bent).

Ben je benieuwd wat voor outfits wij voor je kunnen samenstellen? Vul dan nu het formulier hieronder in

H&H bij mij thuis

    Voorkeur collega

    Wanneer mogen wij je bellen

    Ik ben op zoek naar
    Een complete aanvulling op mijn huidige garderobeEen feestelijke outfit voor een gelegenheidEen paar outfits voor vrije tijd/casualZakelijke outfits/gekleedGoede basics, ondergoed, sokken, etc.SpijkerbroekenAnders, namelijk

    Scroll naar boven